Testimonial Mbilica Shampoo

Seronok baca komen positif dari my bff ni, baru first time guna Mbilica Shampoo from SUTRA dah rasa syok gilaa…hehe kepala rasa ringan, tak gatal, rambut luruh pun dah kurang…cuba la guna berterusan InsyaAllah masalah rambut anda dapat diatasi. Ekstrak dari buah melaka yg kaya dengan Vitamin C, memang TERBAIK !!

mbilica shampoo regenerating

Alkisahnya dh lama aku beli syampoo ni dr my best buddy Nurul Izyani Ismail tp disebabkan stock syampoo jenama s aku selalu pakai dr zaman sekolah (sebelum pakai yg jenama n) masih byk so aku habiskan dulu syampoo tu.

Bila pakai jenama n or s seriously aku syampoo kepala almost everyday sbb lepas buka je tudung rambut rasa mcm berminyak + gatal kulit kepala. Hari ni nak dijadikan cerita stok syampoo aku yg berjenama s pun abis, so setelah digodek2 almari penyimpanan stok2 pembersih harian kat dapur, aku pun apa laga tazzaabar rasanya nak try syampoo yg dh lama aku beli tp br nak rasmi ni.

Bila syampoo ja kepala ni aku ckp serious bukan sbb nak lariskan produk ka apa tp bila bilas ja kulit kepala rasa bersih + rambut rasa ringan + rambut yg luruh time syampoo pun kurg + rasa mcm br cuci kt salun! Serious!! First syampoo yg aku pki rasa mcm ni. “

Leave a Reply