Sutra Manjakani Feminine Wash

Sutra manjakani feminine wash

Feminine wash yang kaya dengan ekstrak manjakani, sirih, kacip fatimah, tea tree oil ini membantu untuk mengetatkan dan menghilangkan bauan kurang enak serta penyakit keputihan yang menyebabkan gatal dan bau busuk.

Wanita selalu kena yeast infection atau dipanggil penyakit keputihan yang menyebabkan gatal2 dan bau yang kurang enak di bahagian kemaluan. Penyakit keputihan juga lebih kerap menyerang wanita yang mengandung di trimester kedua. Walaupun tidak bahaya kepada bayi, tapi sangat tak selesa bila kena keputihan ni. Kemaluan akan rasa gatal dan basah sentiasa. Memang tak akan senang duduklah.

Jika kena penyakit keputihan yang teruk hingga keluar berketul2 warna putih seperti susu basi, disyorkan terus berjumpa doktor untuk mendapatkan rawatan. Jika hanya setakat cairan warna putih susu insyaallah masih boleh guna SUTRA Manjakani Feminine Wash untuk menghilangkan penyakit keputihan ini. Utk yang dah teruk pun masih boleh guna SUTRA Manjakani Feminine Wash bagi menghilangkan rasa gatal. Insyaallah penggunaan SUTRA Manjakani Feminine Wash yang berkala akan membantu proses penyembuhan menjadi lebih cepat kerana Sirih didalam SUTRA Manjakani Feminine Wash mengandungi sejenis minyak yang bertindak untuk mematikan fungi atau bakteria penyebab penyakit keputihan.

Fungsi utama Sutra Manjakani Feminine Wash adalah untuk:

i) Menggalakkan kebersihan kawasan vagina wanita
ii) Membantu untuk mengetatkan
iii) Mengembalikan ketegangan dinding faraj terutamanya untuk wanita selepas bersalin
iv) Menghapuskan jangkitan yang menyebabkan bau yang tidak menyenangkan
v) Menghilangkan kegatalan
vi) Meningkatkan hormon dan mencerahkan kulit kawasan vagina
vii) Memberi keseimbangan kelembapan semulajadi kawasan vagina
viii) Memberi keselesaan dan meningkatkan keyakinan diri

Sutra manjakani feminine wash

Diperkaya dengan Manjakani (Oak Gall) mengekstrak, Piper Sireh daun (Sirih) ekstrak, Labisia pumila (Kacip Fatimah) mengekstrak, Eucheuma cottonii (Rumpai Laut) ekstrak, Melaleuca cajeputi (Tea Tree) minyak dan Vitamin E.

Leave a Reply